Current Issue of International Liquidity and International Reserves - Jankovská, Anežka
Definícia a vzťah medzinárodných rezerv a likvidity. Rola rezerv pri zabezpečení medzinárodnej likvidity trhov. Vývoj objemu a štruktúry medzinárodných rezerv.