FCFS modely v znaleckej praxi SR - Hrvoľová, Božena
Zjednodušenia pri využívaní Free cash flows modelov. Modely sa od seba vzájomne odlišujú spôsobom výpočtu FCFs, použitými sadzbami diskontných faktorov a výsledkom, ktorý vznikne diskontovaním FCFs. Každý z nich má pre použitie v praxi určité benefity, čo sa v teórii a praxi zdôrazňuje menej často.