Budúcnosť znaleckej činnosti v podmienkach SR - Kardoš, Peter
Vývoj znaleckej činnosti. Legislatívne zmeny a zvyšovanie počtu znaleckých organizácií a ľudí pôsobiacich v oblasti ekonomického znalectva. Aká bude budúcnosť znaleckej činnosti.