Zohľadnenie rizika v ohodnocovaní majetku podniku - Rybárová, Daniela, 1967-
Všeobecná hodnota majetku a riziko. Zohľadnenie rizika vo všeobecnej hodnote majetku. Výpočet miery kapitalizácie. Využitie modelu CAPM pre určenie nákladov vlastného kapitálu.