Výnosové ohodnotenie nehnuteľností v podmienkach SR - Uhliar, Miroslav, 1981-
Problematika ohodnocovania nehnuteľností. Výnosové modely ohodnotenia nehnuteľností. Problémy spojené s touto metódou a ich riešenie.