External Rebalancing in Euro Area - Nemec, Marián
Vplyv cyklických a štrukturálnych faktorov na oživení ekonomiky v Eurozóne. Deficit bežného účtu platobných bilancií, vonkajšia nerovnováha a problém prebytku. Vplyv medzinárodnej konkurencieschopnosti Nemecka na ekonomiky iných krajín Eurozóny. Spotreba a invetície domácností.