Finančná situácia slovenských podnikov ako činiteľ tvorby HDP - Zalai, Karol
Činitele (faktory), podieľajúce sa na tvorbe HDP. Finančná situácia a investičné aktivity slovenských podnikov, ovplyvňujúce tvorbu HDP. Analýza vývoja HDP v období od predkrízového roku 2007 po súčasnosť.