Slovenská ekonomika ako faktor podnikovej výkonnosti - vývoj a komparácia v európskom priestore - Tučníková, Daniela
Aktuálny stav a vývoj slovenskej republiky ako jedného z faktorov, ktorý vplýva významnou mierou na podnikovú výkonnosť. Konfrontácia s výsledkami vybraných ekonomík - Nemecka a krajín V4.