Možnosti a prax investovania podnikových prostriedkov na kapitálovom trhu - Škriniar, Pavel, 1979-
Možnosti ponúkané kapitálovým trhom a príležitosť pre podniky, ktoré si prostredníctvom investovania do akcií alebo dlhopisov môžu rozložiť podnikateľské riziká. Diverzifikácia alebo koncentrácia podnikateľského rizika.