Bezpečnostní dimenze regionálního rozvoje - Bartošová, Hana
Bezpečnostný manažment ako integrálna súčasť regionálneho rozvoja. Špecifiká bezpečnostného manažmentu a relevantné subjekty v oblasti vnútornej bezpečnosti - štátnej bezpečnostnej služby, neštátnej bezpečnostnej služby a orgány krízového riadenia. Community policing.