EVA momentum - ukazovateľ dynamiky ekonomickej výkonnosti podniku - Tučníková, Daniela
Faktory pôsobiace na kreovanie hodnotiacich kritérií pri výkonnosti podniku, ktoré sú determinované najmä stavom prostredia a cieľovou skupinou užívateľov. Aplikácia EVA momentum a jej využitie v podniku.