Umenie tvorby kvalitného finančného plánu - Tóthová, Alena, 1968-
Plánovací proces v podniku a presnosť zostavenia podnikového finančného plánu. Prepojenie jednotlivých prvkov plánovania, predovšetkým organizácia, stanovenie cieľov, hodnôt, voľba metód a techník plánovania a kontrola kvality plánu.