Doby odpočinku - Žuľová, Jana
Doba odpočinku - akákoľvek doba, ktorá nie je pracovným časom (prestávky v práci, bezpečnostné prestávky, prestávky na dojčenie, nepretržitý odpočinok medzi dvoma zmenami, nepretržitý odpočinok v týždni, dni pracovného pokoja, dovolenka). Cieľ doby odpočinku.