Pružný pracovný čas - Kovalčíková, Martina
Pružný pracovný čas prispieva k väčšej flexibilite pracovnoprávnych vzťahov a umožňuje zamestnancom lepšie skĺbiť ich pracovné a rodinné povinnosti. Ako sa posudzujú prekážky v práci pri pružnom pracovnom čase.