Zaplatenie mzdy s príslušenstvom - Boráková, Lucia
Právo na mzdu za vykonanú prácu. Mzda ako cena práce. Formy poskytovania mzdy. Mzdové zvýhodnenie a platové príplatky. Ak sa zamestnávateľ stal platobne neschopný, má zamestnanec nárok na dávky garančného poistenia.