Dopad finančnej krízy na koncept podnikového kontrolingu - Moravčíková, Elena, 1967-
Postupy a koncepcie, ktorými podnik pri kontrolingu disponuje. Kontroling ako významný nástroj, ktorého cieľom je prispievať k životaschopnosti podniku. Optimalizácia procesov a zdieľané služby.