Zdravotné poistenie detí rodičov pracujúcich v zahraničí - Slaninková, Katarína
Deti rodičov pracujúcich v zahraničí, aj napriek ich trvalému pobytu na území SR, budú poistené v štáte, kde ich rodičia pracujú.