Loan Financing to Small and Medium - Sized Enterprises in Slovakia - Belanová, Katarína, 1978-
Pozícia MaSP v slovenskom hospodárstve. Podmienky pre financovanie činností malých a stredných podnikov. Vývoj úverového financovania MaSP 2007-2013, úrokových sadzieb a porovnanie podielu financovania medzi vybranými krajinami (V4 a Slovinsko).