Kedy si budeme môcť dovoliť elektrické auto - Jesný, Martin
Cesta k elektromobilite. Nórsko ako najpriekopnejšia krajina v elektromobilite. Stratégia rozvoja elektromobility na Slovensku. Elektromobily v číslach - krajiny s najväčším počtom elektrických áut. Výhody elektromobilov.