Impact on tax collection business in Slovakia after 2008 - Válek, Juraj, 1981-
Daňová politika na Slovensku. Vplyv zmien v spotrebnej dani a korporátnej dani z príjmu na podnikanie od roku 2008. Elimináca daňových únikov a čierneho trhu. Účinky zmien daní na zamestnanosť.