Rozvoj Ho-Chi-Minh City jako klíčového města jihovýchodní Asie - Pondělíček, Michal
Prekážky a limity rozvoja mesta Saigonu, dnes Ho Chi Minh City, na pozadí jeho historického rozvoja a tiež s prihliadnutím k jeho ambíciám stať sa centrom regiónu.