Makroekonomické náklady nezamestnanosti - König, Brian, 1983-
Analýza nákladov nezamestnanosti, ktorej hlavným cieľom je preskúmať problematiku nepriamych nákladov nezamestnanosti v regiónoch SR v závislosti od štruktúry dosiahnutého vzdelania nezamestnaných.