Facebook verzus džobportály: Kto je pri nábore efektívnejší - Winter, Andrej
Sociálna sieť Facebook ako druhá najnavštevovanejšia webová stránka za Googlom. Viac ako polovica používateľov vo veku 25 až 49 rokov. Potenciál sociálnej siete pri nábore pracovníkov. Branding zamestnávateľa.