Ozveny Samošky
Z 5. ročníka kongresu Samoška (Levice 2014) - Dôvera spotrebiteľov rastie. Zákazníkom vychádzajú v ústrety. Ako správne pracovať s pop médiami. Exteriér predajne obchodníci podceňujú. Ako efektívne usporiadať tovar v predajni.