Maloobchod se zotavuje pomaleji - Skála, Zdeněk
Český maloobchod sa pomaly spamätáva z kríze. Dôvera spotrebiteľov v ekonomiku už dlhší čas rastie a maloobchodné tržby ju nasledujú. Rast obchodu je ale limitovaný napr. stagnáciou kúpnej sily. Zvýšila sa orientácia zákazníkov na promócie.