Príležitosť na kvalitu - Medveď, Miroslav
Hodnotenie slovenských vysokých škôl Akademickou rankingovou a ratingovou agentúrou (ARRA). Niektoré fakulty nepretržite vo vedení vo svojej skupine. Ukazovatele, ktoré vytvárajú celkový obraz o slovenskom vysokom školstve. Budúcnosť vysokého školstva v SR.