Komparatívna analýza európskych krajín prostredníctvom CGE modelu a analýza citlivosti získaných výsledkov - Školuda, Václav
CGE modely radíme do širokej rodiny modelov všeobecnej rovnováhy. Ide o statické modely väčších rozmerov používané na analýzu šokov. Komparatívna Analýza CGE modelov vo viacerých rovinách. Analýza citlivosti výsledkov na kalibráciu modelu, na vstupné údaje, na veľkosť šoku a na spôsob výpočtu.