Medzinárodné zdanenie príjmov súvisiacich s vybraným druhom majetku daňovníka - Brnová, Miroslava
Zdanenie príjmov z prenájmu nehnuteľností, z predaja majetku. Zdaňovanie majetku (čl. 22). Zamedzenie dvojitého zdanenia.