Alternativní metoda měření extenzivních a intenzivních faktorů změny HDP a její aplikace na vývoj HDP USA a Číny - Mihola, Jiří
Problematika hľadania hlavných faktorov zmeny (rastu) produkcie. Alternatívne riešene, ktoré dokáže vyjadriť podiel vplyvu intenzívnych a extenzívnych faktorov ako pre rastúci, tak aj pre klesajúci produkt, vrátane stagnácie vo vývoji.