Spravte z nedostatkov príležitosti - Horváthová, Jarmila
Rozhovor s P. Gilliganom pôsobiacim v kongresovom turizme v Írsku. V čom by sa Slovensko a Bratislava mohli od Írska a Dublinu inšpirovať. Úloha štátu a verejeného sektora v rozvoji kongresového turizmu v Írsku. Ekonomické prínosy. Vytváranie vzťahov pre rozvoj kongresového turizmu. Top 10 miest kongresového turizmu.