Pôdohospodárstvo 4.0 - Rogalska, Karin
Ekologické využitie prírodných zdrojov a využívanie poľnohospodárskej pôdy. Smart farming - nový efektívnejší spôsob organizácie výrobných postupov v poľnohospodárstve. Produktivita a náklady v poľnohospodárstve.