Moldavské vinárske prekvapenia - Horváthová, Jarmila
Bohatá história vinárstva v Moldavsku. Ročná produkcia vína. Kvalitné víno na export. Ruské embargo na moldavské vína. Založenie Národného úradu pre vinič a víno a marketingová komunikácia vína. Pivnice ako katedrály. Najväčšie pivnice sveta zapísané do Guinnessovej knihy rekordov.