Problém „public-private pay gap“ v České republice - Picka, Jakub
Analýza rozdielu v zárobku zamestnancov verejného a súkromného sektoru. Overenie hypotézy, že zamestnanci verejného sektoru sú vo výške zárobku v porovnaní so zamestnancami súkromného sektoru diskriminovaní.