Cesta džunglí společenské odpovědnosti - Kejhová, Hana
Chápanie spoločenskej zodpovednosti podniku. Tlak na transparentnosť podnikania. Férovosť a korupcia. Poradenstvo v spoločenskej zodpovednosti. Organizácie a inštitúcie, ktoré ovplyvňujú spoločenskú zodpovednosť firiem v Českej republike. Štandardy a ISO normy.