Zabijáci talentu v organizacích - Kursch, Martin
Tri najdôležitejšie faktory v organizácii - faktor prostredia, faktor voľnosti a faktor spätnej väzby. Charakteristika uvedených faktorov. Čo "zabíja" talenty. Talent manažment.