Riadenie rizík v procese fúzií a akvizícií podnikov - Zuzik, Jozef, 1985-
Fúzia, akvizícia dobrovoľná a nedobrovoľná - pojmy. Fázy fúzie a akvizície. Vývoj v oblasti fúzií a akvizícií v období 2007-2013. Riziká spojené s fúziami a akvizíciami. Nevyhnutnosť ich dôkladných analýz a následných opatrení na zvýšenie pravdepodobnosti úspechu, či už fúzie alebo akvizície.