5 stratégií rozvoja slabých stránok - Lazišťanová, Zuzana
Rozdelenie kompetencií do štyroch všeobecných skupín na základe rozboru individuálnych plánov. Stratégia rozvoja slabých stránok pri tvorbe kompetencií, ktoré vyplývajú z individuálneho rozvoja.