Changes in the Holding of Liquidity during the Present Financial Crisis - Kotlebová, Jana, 1969-
Pohyby v štruktúre likvidného majetku a riziko naplnenia menových cieľov centrálnych bánk. Analýza toku zdrojov v ČR a SR 2007-2014 na štvrťročnej báze. Odhad vývoja kreditných presunov a nastolenie adekvátnej nekonvenčnej menovej politiky.