Vývoj regionálních disparit na úrovni České republiky - Števanka, Daniel
Analýza regionálnych disparít, teórie regionálneho rozvoja a indikátorov udržateľného rozvoja. Možné spôsoby merania a výpočtu jednotlivých ukazovateľov na miestnej úrovni.