Tri farby, tri pracovné svety budúcnosti - Uriga, Ján
Budúci svet firiem a ich ľudských zdrojov. Tri budúce svety práce a zmena roly v riadení ľudských zdrojov. Nábor, odmeňovanie a modely angažovania sa zamestnancov. Výsledok štúdií "tri svety práce", ktoré ponúkajú náhľad, ako budú pracovať firmy v roku 2022.