Vedenie prostredníctvom dôvery - Kazičková, Martina
Dôvera a vytvorenie dôvery na pracovisku i v organizácii. Vedenie ľudí a kultúra manažmentu. Najdôležitejšie predpoklady a schopnosti fungovania medziľudských vzťahov. Trinásť pravidiel dôvery.