Ekonomické aspekty informačnej bezpečnosti a analýza rizík - Hennyeyová, Klára
Aspekty informačnej bezpečnosti v oblasti implementácie IT a IS v podnikoch agrosektora. Ekonomické aspekty informačnej bezpečnosti.