Ako môže HR manažér pomôcť vybudovať úspešný multikultúrny tím? - Gáboríková, Eva
Zostavovanie multikultúrneho tímu a výzvy, ktorým musí HR manažér čeliť. Odlišnosti a problémy v komunikácii a spôsoby motivácie členov multikultúrneho tímu. Úspešnosť multikultúrneho tímu ako odraz kompetencie lídra tímu.