Základný rámec podnikania obce - Brindzová, Zuzana
Tri základné vymedzenia podnikania v legislatíve SR. Podnikanie obce. Obec poskytuje tovary a služby za odplatu mimo svojej hlavnej činnosti. Obec aktívne využíva existujúci majetok. Obec investuje do obstarania nového majetku. Obec investuje do nákupu finančných aktív.