Forming of Economic Policy of Slovakia Using Alternative Measurements - Vondrová, Andrea, 1987-
Formovanie hospodárskej politiky SR použitím alternatívnych metód merania HDP. Vytvorenie BLI (Better Life Index). Hodnoty BLI na Slovensku.