Postavenie poľnohospodárskeho poradenstva a jeho budúce rozvojové trendy - Kapsdorferová, Zuzana
Analýza slovenského poľnohospodárskeho poradenstva, jeho porovnanie s ostatnými krajinami EÚ predovšetkým s krajinami Vyšehradskej štvorky. Návrh smerov ďalšieho vývoja poradenstva.