Applying Benford's Law - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Benfordov zákon na detekciu volebných podvodov alebo chybných účtovných operácií. Odhalenie pravdepodobnosti neobvyklej frekvencie toku dát. Nástroj na spozorovanie anomálií vo výkazoch DPH.