Kvalita pracovného a súkromného života v produktívnom veku zamestnanca - Trnovcová, Daniela
Politické súvislosti – ciele Lisabonskej stratégie a hospodársky plán Európa 2020. Pracovné podmienky a kvalita pracovných miest. Fyzikálne a psychosociálne riziká pracovného prostredia. Vekové a rodové rozdiely pri prijímaní a udržiavaní zamestnancov. Hlavné problémy pri dosiahnutí rovnováhy pracovného a súkromného života podľa Foundation Findings.