Odraz krajiny v obraze sídla - Bali, Mária
Vzťah medzi krajinou a sídlom. Analýza a definovanie obrazu krajiny a sídla pomocou troch druhov kritérií. Schulzove archetypy. Intuitívne hodnotenie krajiny a sídla, jeho overenie vedeckým hodnotením pomocou kompozičných kritérií.