Trade Dominance Indices - Szikorová, Nóra
Vývoj indexov dopadov zahraničného obchodu na partnerské krajiny. Výmena pozícií číny a USA v krátkom období. India, Veľká Británia a Francúzsko. Dáta z podkladov UNCTAD Handbook of Statistics 2013. Indexy WEDI (World Export Dominance Index) a WIDI (World Improt Dominance Index).